Health & Beauty | Nutrition | Clean Energy | Vegans Support | Inspirational Quotes

Verway Detox Detoxification

Verway Detox Detoxification

Detox

Verway Detox Detoxification. Αποτοξίνωση του οργανισμού με το νέο υγρό συμπλήρωμα διατροφής.

detox detoxification

Τι ειναι και τι κανει το Detox?

Verway Detox Detoxification είναι ο καθαρισμός των τοξικών ουσιών απο το σώμα. Ένα σώμα που εξισορροπείται από την αποτοξίνωση έχει έναν βέλτιστο κυτταρικό μεταβολισμό και ενεργοποιεί τις φυσικές δυνάμεις της αυτοθεραπείας. Οι τοξικές ουσίες απεκκρίνονται από το DETOX. Το σώμα χαλαρώνει και αποτοξινώνει. Για τους περισσότερους ανθρώπους, η φυσική διαδικασία αποτοξίνωσης είναι ανάλογη με τον τρόπο ζωής τους. Σήμερα, πολλά τρόφιμα δεν είναι πια φυσικά και προκαλούν σοβαρές βλαβερές επιδράσεις στο σώμα.

Καθημερινος τροπος ζωης

Στην καθημερινή ζωή, το στρες, τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τα τσιγάρα, οι περιβαλλοντικοί παράγοντες οδηγούν στην καταστροφή του σώματός μας. Είναι δυνατό να υποστηρίξετε το σώμα αποτελεσματικά και απλά με το VERWAY DETOX.
Το DETOX είναι μια πολύτιμη διαδικασία καθαρισμού για τη ζωή μας. Το σώμα μας μπορεί να βρει την ισορροπία με το Verway Detox Detoxification. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τις θετικές ψυχολογικές επιπτώσεις ενώ παράλληλα έχουμε μια φυσική ισορροπία με την αποτοξίνωση.

Η καταστροφή του σωματικού λίπους είναι το αποτέλεσμα της αποτοξίνωσης, εχοντας ένα σωστό και υγιές σώμα.
Η αποτοξίνωση γενικά εφαρμόζεται με χυμούς φρούτων ή νηστείας. Αυτή η διαδικασία είναι εξαιρετικά δύσκολη και αφόρητη για πολλούς ανθρώπους.

  • Είναι ιδανικό για αποτοξίνωση υψηλής ποιότητας.
  • Ενσωματώνεται εύκολα στην καθημερινότητα.
  • Είναι αποτέλεσμα μακράς έρευνας.
  • Είναι ένα υψηλής ποιότητας διαιτητικό συμπλήρωμα που έχει χρησιμοποιηθεί από πολλούς ανθρώπους μετά από δοκιμή.

Πως το χρησιμοποιούμε?

Είναι γενικά αποδεκτό να λαμβάνετε το Verway Detox Detoxification με φαρμακευτική αγωγή. Αλλά όπως σε όλα τα συμπληρώματα διατροφής, ειδικά σε ασθενείς που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας και σε περίπτωση αμφιβολίας, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν χρησιμοποιήσετε. Η τακτική χρήση του Verway Detox Detoxification έχει αποδώσει πολύ θετικά αποτελέσματα σε ασθενείς που χρησιμοποιούν πολλά φάρμακα.

Αποθηκεύστε το Verway Detox σε θερμοκρασία δωματίου και χωρίς υγρασία.
Το Verway Detox Detoxification περιέχει 750ml συμπλήρωμα διατροφής.

Η ημερήσια δόση είναι 30 ml.
Η μακροπρόθεσμη και τακτική χρήση θα προσφέρει τα αναμενόμενα οφέλη για την υγεία.
Η χρήση του Verway Detox Detoxification δεν ενδείκνυται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και για μικρα παιδιά.

Το Verway Detox Detoxification είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής υψηλής ποιότητας, αποτελούμενο από 12 διαφορετικά άλατα και 84 μέταλλα.

Μην αναμειγνύετε το Verway Detox με άλλα ποτά ή χυμούς.
Συνιστάται σκέτη κατανάλωση ή μέσα σε 100ml νερό βρύσης.
Το Verway Detox Detoxification έχει αναπτυχθεί εδώ και πολλά χρόνια χάρη σε μια αποκλειστική διαδικασία. Σε αυτήν την ειδική δημιουργική διαδικασία, επωφελήσαμε από 12 διαφορετικά μη επεξεργασμένα άλατα που προέρχονταν από 3 διαφορετικές ηπείρους, υψηλής ποιότητας πηγές νερού με κρυσταλλική δομή, παγωμένο νερό και 84 μέταλλα.

Η συνιστώμενη ημερήσια δόση για ενήλικες μεταξύ 50 KG και 150 KG είναι 1X30 mL.
μέχρι 50 kg = 10 ml
Σε αθλητές παρατηρήθηκε μία αύξηση 7 έως 8% στην απόδοση των αθλητικών επιδόσεων.

Κλινικες μελετες του Verway Detox Detoxification

– Κλινικο τεστ του Detox εναντι στο ελικοβακτηριδιο του πυλωρου.

Το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού είναι ένα ανθεκτικό μικρόβιο που επιβιώνει στο εξαιρετικά επιθετικό περιβάλλον του στομάχου. Ενοχοποιείται για γαστρίτιδα (από ήπια έως βαριά), έλκη στομάχου και δωδεκαδακτύλου και σε ορισμένες περιπτώσεις με καρκίνο του στομάχου και λέμφωμα.

detox detoxificationdetox detoxificationdetox detoxification

– Κλινικο τεστ του Verway Detox Detoxification εναντια στο βακτηριο Σαλμονελα.

Tι ειναι η σαλμονελα?

Είναι μια ομάδα επικίνδυνων βακτηρίων που μπορεί να προκαλέσουν τροφική δηλητηρίαση. Η τροφική δηλητηρίαση συμβαίνει όταν καταναλώνεται τροφή ή νερό που έχει μολυνθεί με μικρόβια, τοξίνες ή άλλες χημικές ουσίες. Τα μικρόβια αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν βακτηρίδια, ιούς και παράσιτα. Τα παράσιτα είναι έμβια όντα (οργανισμοί) που ζουν στο εσωτερικό ή στην επιφάνεια ενός άλλου οργανισμού. Συνήθως, η τροφική δηλητηρίαση προκαλεί λοίμωξη του εντέρου, που ονομάζεται γαστρεντερίτιδα. Αυτή η λοίμωξη οδηγεί σε διάρροια και ναυτία (εμετό).

Υπάρχουν πάνω από 2.500 διαφορετικά στελέχη της σαλμονέλας. Τα μικρόβια της σαλμονέλας (βακτήρια) μπορεί να βρεθούν στο έντερο πολλών ζώων, συμπεριλαμβανομένων των άγριων ζώων, των ζώων αγροκτήματος και των κατοικιδίων. Τα πουλερικά (κοτόπουλο, γαλοπούλα κ.λπ.) είναι ιδιαίτερα πιθανό να φέρουν το μικρόβιο της σαλμονέλας. Η σαλμονέλα μπορεί να μολύνει το κρέας, τα αυγά, το γάλα και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα που προέρχονται από αυτά τα ζώα.

Η υψηλή θερμοκρασία στο μαγείρεμα του κρέατος συνήθως σκοτώνει τα βακτήρια της σαλμονέλας. Οι άνθρωποι μπορεί να μολυνθούν αν καταναλώσουν κρέας που δεν έχει μαγειρευτεί σε αρκετά μεγάλη θερμοκρασία. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και αν καταναλώσουν ωμά αυγά, ή γάλα και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα μολυσμένα με σαλμονέλα.

Ποια ειναι τα συμπτωματα της σαλμονελας

Τα άτομα που πάσχουν από σαλμονέλα εκδηλώνουν πάντα τα ακόλουθα συμπτώματα, τα οποία διαρκούν συνήθως 4-7 ημέρες:

  •  Διάρροια
  •  Ναυτία και έμετος
  •  Κοιλιακό άλγος
  •  Πυρετός
  •  Πονοκέφαλος και ρίγη

detox detoxificationdetox detoxificationdetox detoxification

Κλινικο τεστ Verway Detox Detoxification εναντια στον στρεπτοκοκκο πνευμονιοκοκκο.

Τι ειναι?

Ο πνευμονιόκοκκος ή στρεπτόκοκκος της πνευμονίας (Streptococcus pneumoniae) είναι ένας αερόβιος κόκκος Gram-θετικός, με χαρακτηριστική διάταξη σε ζευγάρια (διπλόκοκκοι). Ο πνευμονιόκοκκος είναι βακτήριο που μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ασθένειες (όπως βαριά πνευμονία, μηνιγγίτιδα, σήψη και οξεία μέση ωτίτιδα). Αυτός ο παθογόνος μικροοργανισμός αποικίζει τους βλεννογόνους της μύτης και του φάρυγγα πολλών ανθρώπων σε ποσοστό ως και 40%, ανάλογα με την ηλικία. Φυσιολογικά, χωρίς να προκαλεί λοιμώξεις, στα παιδιά βρίσκεται σε αναλογία 20-40% και στους ενήλικες σε αναλογία 5-10%. Δεν ζει στο περιβάλλον. Ο πνευμονιόκοκκος βρίσκεται στην περιοχή του ρινοφάρυγγα μόνο στον άνθρωπο. Streptococcus pneumoniae. Πολλά στελέχη διαθέτουν εξωτερικό περίβλημα (έλυτρο, κάψα) από πολυσακχαρίδιο που τα κάνει ιδιαίτερα παθογόνα. Με βάση το πολυσακχαρίδιο του ελύτρου διακρίνεται σε αντιγονικούς τύπους (οροτύπους). Μέχρι σήμερα έχουν αναγνωριστεί 91 διαφορετικοί ορότυποι.

Μεταδοση – συμπτωματα

Ο πνευμονιόκοκκος μεταδίδεται μέσω μολυσμένων σταγονιδίων, κυρίως με το φτάρνισμα και το βήχα και λιγότερο με την ομιλία. Η πιθανότητα να μεταδίδεται έμμεσα από μολυσμένες επιφάνειες είναι πολύ μικρή. Οι περισσότερες όμως λοιμώξεις είναι ενδογενείς δηλαδή οφείλονται σε μετατροπή του απλού αποικισμού σε λοίμωξη, όταν για οποιοδήποτε λόγο (μια απλή ίωση, ένα κοινό κρυολόγημα, καπνιστές, ανοσοκαταστολή) η αντίσταση του οργανισμού μειώνεται. Ο ασθενής ανεβάζει πυρετό με ρίγος, βήχα και συχνά πόνο. Άλλα συμπτώματα είναι ότι η αναπνοή γίνεται πιο γρήγορη, τα πτύελα σκουρόχρωμα και οι υπερήλικες μπορεί να εμφανίσουν σύγχυση. Η νόσος μπορεί να έχει μια ήπια πορεία και η αντιμετώπιση γίνεται με αντιβίωση από το στόμα, μπορεί όμως να οδηγήσει και σε σήψη, ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, όπου σε τέτοιες περιπτώσεις η θνησιμότητα φτάνει το 25%.

Ποιες λοιμωξεις προκαλει

Η πνευμονιοκοκκική νόσος είναι παγκοσμίως η πρώτη αιτία παιδικής ασθένειας. Ο πνευμονιόκοκκος είναι το κυριότερο αίτιο πνευμονίας και βρογχοπνευμονίας (το συχνότερο σε εξωνοσοκομειακούς αρρώστους). Η πνευμονία εμφανίζεται κυρίως σε βρέφη, μικρά παιδιά, και ενήλικα άτομα με αδύναμο ανοσολογικό σύστημα. Στα παιδιά κάτω των πέντε ετών ο πνευμονιόκοκκος ευθύνεται για τα δύο τρίτα των βακτηριακών πνευμονιών. Η πνευμονιοκοκκική πνευμονία, και ιδιαίτερα η πιο σοβαρή μορφή της που προκαλείται από τη διείσδυση βακτηρίων στο αίμα, έχει κακή πρόγνωση για τους ασθενείς και είναι εξαιρετικά πιθανό να επιφέρει θάνατο.

Η ανάρρωση των ασθενών περιλαμβάνει πολυήμερη νοσηλεία ενώ μπορεί να περάσουν και μήνες πριν αποκατασταθεί πλήρως η υγεία τους, ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους. Η βακτηριαιμική πνευμονία, η συχνότερη μορφή διεισδυτικής πνευμονιοκοκκικής νόσου, είναι θανατηφόρος σε αναλογία έως και 1 στους 5 ενήλικες που την εμφανίζουν.

Ο πνευμονιόκοκκος προκαλεί επίσης μέση ωτίτιδα, παραρρινοκολπίτιδα και μηνιγγίτιδα (κυρίως σε ενηλίκους).

Στα βρέφη και τα παιδιά

ο πνευμονιόκοκκος είναι η συχνότερη αιτία της οξείας μέσης ωτίτιδας. Η οξεία μέση ωτίτιδα είναι μια φλεγμονή του βλεννογόνου του μέσου ωτός, η οποία προκαλείται από βακτήρια ή ιούς και εμφανίζεται κυρίως σε παιδιά και εφήβους.

Για τη βακτηριακή μηνιγγίτιδα, ο πνευμονιόκοκκος είναι το δεύτερο αίτιο μετά το μηνιγγιτιδόκοκκο (φλεγμονή των μηνίγγων που καλύπτουν τον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό). Η μηνιγγίτιδα εκδηλώνεται με υψηλό πυρετό, έντονους πονοκεφάλους και ανησυχία, αυχενική δυσκαμψία, ζάλη, ναυτία, έμετο, απώλεια προσανατολισμού και φωτοφοβία. H θνητότητα της πνευμονιοκοκκικής μηνιγγίτιδας είναι μεγαλύτερη από όλα τα αίτια μηνιγγίτιδας και μπορεί να φθάσει εως 25%.

Συχνά το βακτήριο προσβάλλει άτομα με σπληνεκτομή, με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα, καθώς επίσης υπερήλικες, ηλικιωμένους και ανοσοκατασταλμένους ασθενείς.

Τέλος, μπορεί να προκαλέσει σήψη. Πρόκειται για μια σοβαρή κατάσταση κατά την οποία μικροοργανισμοί και βακτήρια περνούν στο αίμα διαπερνώντας το δέρμα ή τους βλεννογόνους και από εκεί προσβάλλουν διάφορα όργανα.

detox detoxificationdetox detoxificationdetox detoxificationdetox detoxification

Κλινικο τεστ Verway Detox Detoxification εναντια στο βακτηριο της ψευδομοναδας.

Ποια ειναι τα συμπτωματα της λοιμωξεως?

Το είδος ψευδομονάδας που προσβάλλει συνήθως τον άνθρωπο είναι η λεγόμενη ψευδομονάς η αεριογόνος (Pseudomonas aeruginosa).Πρόκειται για ένα βακτήριο που ζει φυσιολογικά στον οργανισμό ενός υγιούς ανθρώπου χωρίς να προκαλεί επιπλοκές. Οι λοιμώξεις που προκαλεί είναι ευκαιριακές, δηλαδή οι επιπλοκές παρατηρούνται σε άτομα με αδύναμο ανοσοποιητικό ή σε ασθενείς. Η λοίμωξη από ψευδομονάδα αντιμετωπίζεται αρκετά δύσκολα, καθώς το βακτήριο είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στα αντιβιοτικά.

Ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις

Η ψευδομονάδα αποτελεί συχνή αιτία των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων, καθώς το βακτήριο μπορεί να εξαπλωθεί στον ιατρικό εξοπλισμό ή ακόμη και στο φαγητό. Εάν η ψευδομονάδα προσβάλει ασθενή με αδύναμο ανοσοποιητικό (λόγω χειρουργικής επέμβασης, θεραπείας που λαμβάνει ή άλλης αιτίας), η επακόλουθη λοίμωξη μπορεί να αποδειχθεί αρκετά σοβαρή.

Για παράδειγμα, η ψευδομονάδα αποτελεί συνήθη αιτία πνευμονίας σε άτομα που αναπνέουν με μηχανική υποστήριξη. Επίσης, σε άτομα που έχουν υποστεί εγκαύματα και όσοι έχουν στο δέρμα τους τρυπήματα από βελόνες μπορεί να εντοπιστεί λοίμωξη του δέρματος, των οστών ή του ουροποιητικού από την ψευδομονάδα. Το βακτήριο μπορεί να εισχωρήσει στον οργανισμό και από καθετήρα.

Που ευδοκιμει

Η ψευδομονάδα ευδοκιμεί σε περιβάλλοντα όπου επικρατεί υγρασία (όπως υδρομασάζ και πισίνες), γι’ αυτό και μπορεί να προκαλέσει δερματικά εξανθήματα ή ωτίτιδα. Τα άτομα που φορούν φακούς επαφής μπορεί να μολυνθούν στα μάτια εάν η ψευδομονάδα μολύνει το υγρό καθαρισμού των φακών επαφής. Αυτό μπορεί να συμβεί εάν οι φακοί επαφής και οι θήκες των φακών επαφής δεν καθαρίζονται επαρκώς.

Συμπτωματα

Τα συμπτώματα της λοίμωξης από ψευδομονάδα εξαρτώνται από το ακριβές σημείο της λοίμωξης. Εάν έχει μολυνθεί μια πληγή στο δέρμα, συνήθως υπάρχει στο σημείο πρασινωπό πύον. Εάν έχει μολυνθεί το αυτί, τότε εκδηλώνεται στο σημείο πόνος. Σε περίπτωση πνευμονίας, τυπικό σύμπτωμα είναι ο βήχας. Σε άλλες περιπτώσεις, εκδηλώνεται συνήθως πυρετός συνοδευόμενος από αίσθημα κόπωσης.

Η λοίμωξη από ψευδομονάδα μπορεί να απειλήσει την υγεία εάν επεκταθεί στο αίμα (σηψαιμία).

detox detoxificationdetox detoxificationdetox detoxificationdetox detoxification

Παραγγελίες online για το Verway Detox πατήστε ΕΔΩ


Leave your comment.


Recommended post...
Τι ειναι το Colostrum Powder? Colostrum (Πρωτογαλα, πυαρ) Colostrum powder …
%d bloggers like this: