contact email [email protected] - Tel. 6937638858

Marketing plan mlm

Marketing plan mlm Verway.

Πλανο καριερας

Marketing plan mlm network marketing Greece. Με την απόφαση να γίνετε πρεσβευτής μάρκας Verway, δημιουργήσατε τη βάση για να ζήσετε με αυτοπεποίθηση και με περισσότερη προσωπική και οικονομική ελευθερία. Η αυτοπεποίθηση είναι το πιο σημαντικό ορόσημο για την ευχαρίστηση, την ικανοποίηση και τον πλούτο, ανεξάρτητα από το αν αυτό σημαίνει ευέλικτα χρονοδιαγράμματα, προσωπική ανάπτυξη, σταθερό παράλληλο εισόδημα ή εναλλακτική σταδιοδρομία για εσάς.

ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Η επιτυχία είναι αυτό που θέλετε εσείς να εκπληρώσετε! Είναι η αποστολή μας να προσφέρουμε ένα δυναμικό περιβάλλον, στο οποίοη δουλειά σας ανταμείβεται σύμφωνα με τις επιδόσεις σας και σας δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξετε το δυναμικό σας.

VERWAY 

σημαίνει πληθώρα ευκαιριών και ισότητας. Δεν έχει σημασία από που είστε, πόσο ετών είστε ή με πόση γνώση και εμπειρία ξεκινάτε μαζί μας. Αυτό που μετράει είναι το μονοπάτι που περνάτε. Καθορίστε την επιτυχία σύμφωνα με το δικό σας όραμα και φτάστε εκεί με τους δικούς σας κανόνες. Δημιουργήστε τη ζωή που πάντα θέλατε να έχετε! Marketing plan mlm Verway.

marketing plan mlm

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΚΑΣ VERWAY

Άμεση έκπτωση 30% για προσωπικές αγορές.

Επιστροφής μετρητών 22% για προσωπικές παραγγελίες

Κέρδη προμήθειας 20% στο ηλεκτρονικό κατάστημα στις τελικές τιμές πελατών του προσωπικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος Verway που σας δοθηκε κατά την εγγραφή σας ως πρεσβευτή της εταιρείας.

Direct sales 45% κέρδος.

Καθημερινές πληρωμές μπόνους στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι

Ως 39,5% μπόνους μέσω τζίρου ομάδας

Bonus ηγεσίας 3,5% ετήσιο.

Μέγιστο ποσό 150€ Lifestyle bonus κάθε 4 βδομάδες

1000€ Car bonus κάθε 4 βδομάδες

Λάβετε δωρεάν ένα κορυφαίο αυτοκίνητο πολυτελείας αξίας 100.000€

Με το bonus μετόχου της Verway έχετε την δυνατότητα να γίνετε ένας συνιδιοκτήτης της εταιρείας.

Όλα τα bonus λειτουργούν αθροιστικά και ανεξάρτητα το ένα από το άλλο…δεν δικαιούσαι δηλαδή το ένα από τα 11….

ΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

  • ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ MARKETING PLAN MLM

Από μία άποψη απόκτηση εισοδήματος δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη όσο σήμερα. Απολαύστε τη μοναδικότητα, την κορυφαία ποιότητα και την απαράμιλλη αναλογία τιμής/απόδοσης του χαρτοφυλακίου προϊόντων Verway και απλά συστήστε μας. Ήδη 10 με 20 κανονικοί πελάτες είναι αρκετοί για ένα ελκυστικό εισόδημα μερικής απασχόλησης περίπου 200€ έως 500€ για σας. Το πλεονέκτημα της Verway: τα καταναλωτικά προϊόντα συνήθως δημιουργούν υψηλότερο συντελεστή κύκλου εργασιών και μέσω αυτού πιο σταθερή αγοραστική συμπεριφορά.

  • ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

Επιτύχετε περισσότερα μέσα από την δημιουργία ομάδας και την υποστήριξή της! Έχετε ήδη μια μικρή βάση πελατών και τώρα δημιουργείτε μια δική σας ομάδα πωλήσεων. Δείχνετε στην ομάδα σας πως μπορούν να κερδίσουν περίπου από 500€ έως 3000€ το μήνα, διατηρώντας ταυτόχρονα τη δική τους διαχείρηση του χρόνου και κερδίζοντας την ευκαιρία για ένα πρόσθετο εισόδημα. Βοηθήστε τους με την απαραίτητη δημιουργία ομάδας και τη δημιουργία επαφών, καθώς και τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση πελατών. Αυτό το πρόσθετο εισόδημα θα μπορούσε να είναι το πρώτο σας βήμα προς την αυτο-απασχόληση. Η επιλογή δική σας.

  • ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

Ο ενεργός οργανισμός πωλήσεων ανοίγει νέες ευκαιρίες και προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Η ενεργός γενιά των πρεσβευστών μάρκας της Verway είναι το βασικό επίκεντρο εδώ. Χρησιμοποιήστε το δικό σας δίκτυο και αυτό των μελών της ομάδας σας για να επεκτείνετε το δίκτυο των πωλήσεων σας. Ένα εισόδημα που ξεκινάει από 5000€ το μήνα και περισσότερο είναι δυνατό! Αποφασίστε ελεύθερα, αν θέλετε να κάνετε τη δεύτερη απασχόληση σας κύρια. Με αυτόν τον τρόπο ως αυτοαπασχολούμενος επιχειρηματίας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βιώσιμο και παθητικό εισόδημα.

marketing plan mlm

BONUS ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ VERWAY

Ηλεκτρονικο πορτοφολι – ο προσωπικος σας αποκλειστικος ηλεκτρονικος τραπεζικος λογαριασμος Verway

Με την Verway, έχει ξεκινήσει για εσάς  ένας κόσμος στον οποίο κερδίζετε χρήματα.  Απολαύστε τους καρπούς της εργασίας σας  άμεσα, καθώς οι ημερήσιες  πληρωμές μπόνους είναι δεδομένες. Είναι  πραγματικά τόσο απλό. Το έξυπνο σύστημά μας σας επιτρέπει να λαμβάνετε εύκολα και απλά τα μπόνους στο ιδιωτικό ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι – καθημερινά. Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι σας είναι το εικονικό σας πορτοφόλι, μέσω του ηλεκτρονικού σας πορτοφολιού, οι πληρωμές μπόνους μπορούν να πραγματοποιηθούν ως ημερήσιες πληρωμές πολύ πιο γρήγορα από τις κανονικές συναλλαγές. Το ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι σας εξυπηρετεί πρώτα απ’ όλα να λαμβάνετε πληρωμές, οι οποίες θα εκτελούνται καθημερινά, σύμφωνα με τα προσόντα σας και το σχέδιο σταδιοδρομίας της Verway, στον  ψηφιακό τραπεζικό σας λογαριασμό.

Επιπλεον

μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπόλοιπο σας του ηλεκτρονικού πορτοφολιού για να τοποθετήσετε παραγγελίες στο κατάστημα Verway ανα πάσα στιγμή ή απλά να το μεταφέρετε σε τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική κάρτα ή προπληρωμένη κάρτα της επιλογής σας. Επίσης δέχεται την διεθνή νέα κάρτα Payoneer (με U.S global payment service) Η ρευστότητα σας είναι εγγυημένη και μπορείτε να εστιάσετε άμεσα στα βασικά πράγματα, τις συστάσεις  και την δημιουργία ομάδας.

Ο ανταγωνισμος στο βιολογικο ποτο Αloe vera

1. Forever 

Έτος ιδρύσεως 1978.

Founder: Rex Malighan

Χώρα: USA

Τιμή λίτρου: 31,58€

______________________________

2. LR Health & Beauty

Ιδρύθηκε το 1985.

Founders: Helmut Spikker, Achim Hickmann

Χώρα: Γερμανία

Τιμή λίτρου: 33,99€
_______________________________

3. Herbalife

Έτος ιδρύσεως 1980

Founder: Mark Hughes

Χώρα: USA

Τιμή 0,5 λίτρου: 38,00€Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *