Aloe vera drink αποτελεσματα απο ιατρικα πειραματα

Aloe vera drink αποτελεσματα απο ιατρικα πειραματα

Aloe Vera Drink

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

Aloe vera drink μειώνει το χρόνο της χειρουργικής ανάρρωσης, σύμφωνα με άρθρο του Journal of Dermatologic Surgery and Oncology. Δεκαοκτώ ασθενείς με ακμή χειρουργήθηκαν για διόρθωση προσώπου για την αποκατάσταση της βλάβης. Επίδεσμοι απλώθηκαν στα πρόσωπα τους με τους μισούς από αυτούς εμποτισμένους με χειρουργικά τζελ. Στους άλλους μισούς εμποτισμένους με Aloe vera. Τα μισά από τα πρόσωπα τα οποία ήταν καλυμμένα με τους επίδεσμους Αλόης θεραπεύτηκαν 72 ώρες νωρίτερα. Ενώ τα  άλλα πρόσωπα που ήταν με τα χειρουργικά τζελ θεραπεύτηκαν αργότερα. Ο δερματολόγος James Fulton, M.D. of Newport Beach της Καλιφόρνιας, χρησιμοποιεί την Aloe vera, όταν κάνει χειρουργική επέμβαση για να επιταχύνει την επούλωση των πληγών. Ισχυρίζεται ότι “όποιο τραύμα θεραπεύουμε, είτε είναι ουλή είτε είναι καρκίνωμα του δέρματος, η Αλόη θεραπεύει καλύτερα τις πληγές”. 

ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΨΙΜΑΤΑ

Έρευνα στο Journal of the Medical Association of Thailand. 27 ασθενείς με μέτρια καψίματα θεραπεύτηκαν με γάζα εμποτισμένη με Aloe vera gel και βαζελίνη. Τα καψίματα θεραπεύτηκαν πιο γρήγορα στην ομάδα που χρησιμοποίησε Αλόη με ένα μέσο όρο επούλωσης 12 μέρες, συγκριτικά με 18 μέρες με αυτούς που χρησιμοποίησαν βαζελίνη.

ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΒΛΑΒΩΝ ΑΠΟ ΚΡΥΟΠΑΓΗΜΑΤΑ

Μια μελέτη δημοσιευμένη στο Annals of Emergency Medicine επιβεβαιώνει ότι  το aloe vera drink λειτουργεί αποτελεσματικά στις βλάβες από τα κρυοπαγήματα. Οι ερευνητές έδωσαν συγκεκριμένες θεραπείες για τα κρυοπαγήματα όπως τα αντιβιοτικά και θερμαντικά σε 154 ασθενείς με πολλαπλά κρυοπαγήματα. Οι ασθενείς που έλαβαν Αλόη σε μορφή κρέμας θεραπεύτηκαν χωρίς καθόλου απώλεια ιστών. Τα αποτελέσματα ήταν 67,9% συγκριτικά με 32,7% της υπόλοιπης ομάδας.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΨΩΡΙΑΣΗΣ

Σε μια διπλή έρευνα , τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύτηκαν στο Tropical Medicine and International Health. 60 ασθενείς με χρόνια ψωρίαση πήραν 0,5% απόσταγμα Αλόης σε κρέμα με μορφή λαδιού. Το παρασκεύασμα αυτό απλωνόταν 15 φορές την εβδομάδα για 4 εβδομάδες. Μετά από 8 μήνες, τα σημάδια από την ψωρίαση  είχαν θεραπευτεί κατά 82% στην ομάδα με την Αλόη. Θεωρήθηκαν θεραπευμένοι από την ψωρίαση, συγκριτικά με το 6,6% αυτών που έπαιρναν άλλα φάρμακα. 

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΝΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ

Ο χυμός Aloe vera είναι αποτελεσματικός για τη θεραπεία των φλεγμονικών παθήσεων των εντέρων. Σε μια έρευνα τ’αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύθηκαν στο Journal of Alternative Medicine δόθηκαν σε δέκα ασθενείς 2 ουγκιές aloe vera drink 3 φορές την ημέρα για 7 μέρες. Μετά από 1 εβδομάδα όλοι οι ασθενείς θεραπεύτηκαν από την διάρροια, 4 είχαν βελτιώσει την εντερική λειτουργία και 3 ανέφεραν ότι αύξησαν την ενέργεια τους. Οι ερευνητές κατέληξαν στο ότι η Aloe vera ήταν ικανή να επεναφέρει την ισορροπία των εντέρων μέσω της ρύθμισης του γαστρικού PH ενώ αυξάνει τη γαστρική motility (ουσία) και αυξάνει το ειδικό βάρος των κοπράνων, μειώνοντας τη διασπορά των μικροοργανισμών, περιλαμβανομένου και του ζυμομύκητα. Άλλες έρευνες έχουν δείξει ότι το εκχύλισμα της Αλόης βοηθά στην αποτοξίνωση του εντέρου, στην ισορροποία των οξέων του στομάχου και απελευθερώνει από την δυσκοιλιότητα και τα γαστρικά έλκη.

ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ.

Το aloe vera drink μειώνει τα επίπεδα γλυκόζης στους διαβητικούς, όπως αναφέρθηκε στο Hormone Research. Πέντε ασθενείς με διαβήτη (χωρίς να έχουν εξάρτηση ινσουλίνης) τους δόθηκε μισό κουταλάκι από Aloe vera drink καθημερινά για 14 εβδομάδες. Τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα μειώθηκαν σε όλους τους ασθενείς κατά μέσο όρο 45% χωρίς αλλαγή στο συνολικό τους βάρος.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΡΘΡΙΤΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

Η Aloe vera μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση  της αρθρίτιδας. Μειώνει τις φλεγμονές στους συνδέσμους που ήδη έχουν επηρεαστεί από την αρθρίτιδα . Σε έρευνα , τ’αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύτηκαν στο Journal of the American Podiatric Medicine Association. Zώα εμβολιάστηκαν με ένα βακτήριο, το οποίο προκαλεί αρθρίτιδα και συμπτώματα, όπως φλεγμονές και αρθριτικές παθήσεις. Ερευνώντας αν μπορεί η Aloe vera drink να εμποδίσει την αρθρίτιδα, εμβολιάστηκαν καθημερινά για 13 ημέρες. Φυσικές μετρήσεις γίνονταν καθημερινά, για να υπολογίσουν την εξέλιξη της αρθρίτιδας και της φλεγμονής. Πολλές ουσίες από την Αλόη έδειξαν ότι έχουν αντιαρθριτική δράση σύμφωνα με τους ερευνητές. Ένα οργανικό οξύ στην Αλόη μείωσε την φλεγμονή κατά 79,7%. Ένα άλλο συστατικό της Aloe vera το οποίο λέγεται anthraquinone, μείωσε τη φλεγμονή κατά 67,3%.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ HIV

Ένα μέρος από τη μανόζη μπορεί να εμποδίσει τον ιό HIV-1, τον ιό που σχετίζεται με το AIDS. Σε μια έρευνα  το 1991 στο Molecular Biotherapy τα HIV-1 κύτταρα θεραπεύτηκαν εξωσωματικά με κομμάτι μανόζης. Η Αλόη έδειξε ότι η αναπαραγωγή των ιών μειώθηκε κατά 30% μειώνοντας το σύνολο των κυττάρων που είχαν προσβληθεί από τον ιό αλλά και τη διασπορά του ιού από τα κύτταρα που έχουν προσβληθεί και αύξησε την πιθανότητα επιβίωσης των μολυσμένων κυττάρων.

η aloe vera drink

βοηθά το ανοσοποιητικό σύστημα δίνοντας του τις ουσίες που περιέχει σε αφθονία και που χρειάζονται για μια ισχυρή άμυνα. Επιδρά στα Τ-4 κύτταρα έτσι ώστε να μην αναπαράγεται ο ιός. Σκοτώνει τους ελεύθερους ιούς στο αίμα, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Σταματάει την ασθένεια και δεν επιτρέπει στον φορέα να μετατραπεί σε ασθενή. Είναι μια δυνατότητα που ενδεχομένως να συλλάβει ή να επιβραδύνει τον HIV. Επομένως μια φωτεινή ελπίδα στη μάχη πολλών ασθενειών και βεβαίως στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ AIDS.

Ο χυμός Aloe vera drink αποδείχτηκε ότι είναι ένα αποτελεσματικό μέρος ενός προγράμματος διατροφικής υποστήριξης για τους ασθενείς με AIDS σύμφωνα με έρευνα του Journal of advancement in Medicine. Για 4 μήνες σε 29 ασθενείς δόθηκε 100% αγνός χυμός Aloe vera drink (5 ουγκιές) 4 φορές ημερησίως. Επιπλέον ένα βασικό οξύ υποστήριξης και ένα άλλο , το οποίο περιείχε βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα. Στους ασθενείς ειπώθηκε να συνεχίσουν με κανονική δίαιτα και να μην πάρουν άλλες υποστηρικτικές ουσίες.

αποτελεσματα

Μετά από 90 μέρες, όλοι οι ασθενείς είχαν λιγότερα συμβάντα μόλυνσης κούρασης, διάρροιας. Επίσης αυξήθηκαν τα λευκά αιμοσφαίρια που σημαίνει ότι το ανοσοποιητικό σύστημα λειτουργούσε θετικά. Επίσης, η συνολική κατάσταση της υγείας τους βελτιώθηκε σε ποσοστό 25% και η Αλόη απομάκρυνε την πιθανότητα αναπαραγωγής του ιού. Οι ερευνητές βρήκαν ότι η Aloe vera (κυρίως η μανόζη και πιθανόν και άλλες ουσίες) διέγειρε το ανοσοποιητικό σύστημα, ειδικά τα κύτταρα Τ-4 και τα λευκά αιμοσφαίρια τα οποία ενεργούν ως αντίδραση στις μολύνσεις.

ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.

Η αλόη μπορεί  να βοηθήσει στη διεύρηνση του χρόνου ζωής και να διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα σε ασθενείς με καρκίνο. Σε μια έρευνα το 1994 στο ιαπωνικό περιοδικό Japanese Medical Journal Yakhak Hoeji σε ποντίκια με καρκινικά κύτταρα, τους δόθηκε Aloe vera για 14 ημέρες. Παρόλο που η Αλόη δεν εξαφάνισε τον όγκο, ο μέσος όρος ζωής των ποντικών αυξήθηκε κατά 22% σ’αυτά τα οποία τους δόθηκε 50mg/kg και κατά 32% σ’αυτά που δόθηκε 100mg/kg. Σ’ένα παράλληλο πείραμα σε ανθρώπινα καρκινικά κύτταρα (εξωσωματικά) , περιορίστηκε σημαντικά η αύξηση των καρκινικών κυττάρων.

οι μελετες

των ερευνητών στο Cancer Immunology and Immunotherapy βρήκαν ότι ένα συστατικό, η λεκτίνη, όταν εμβολιάστηκε κατευθείαν στους όγκους ενεργοποίησε το σύστημα της επίθεσης κατά των καρκίνων. Τα κύτταρα Τ-4 και τα λευκά αιμοσφαίρια κατέστρεψαν τα καρκινικά κύτταρα, τα οποία είχαν εμβολιαστεί με την λεκτίνη. Η Αλόη μετατράπηκε σε αμυντικό σύστημα του οργανισμού (τα λευκά αιμοσφαίρια έγιναν ανοσοποιητικά). Έτσι προκάλεσαν την απελευθέρωση των ουσιών που ενεργοποιούν την αντίδραση του ανθρώπινου οργανισμού. Επίσης και τις ουσίες που είναι αντικαρκινικές και τον παράγοντα που νεκρώνει τον όγκο. Επιπρόσθετα η Αλόη προωθεί την αύξηση των φυσιολογικών κυττάρων, όπως λένε οι ερευνητές.

ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ

Το προστατευτικό αποτέλεσμα της Αλόης έχει επιβεβαιωθεί σε μία μελέτη 673 ασθενών με καρκίνο των πνευμόνων στην Okinawa της Ιαπωνίας. Έχει δημοσιευτεί στο Japanese Journal of Cancer Research. Αυτή η έρευνα εστίασε στη σχέση μεταξύ καπνίσματος συγκριτικά με την λήψη 17 διαιτητικών τροφών και τη συχνότητα του καρκίνου στους πνεύμονες σες μια περίοδο 5 ετών. Η αλόη ήταν το μοναδικό από τα φυτικά προϊόντα που προστάτευε τον οργανισμό ενάντια στον καρκίνο. Τα αποτελέσματα της έρευνας της επιδημιολογίας με τα φυτικά προϊόντα αναφέρουν ότι η Αλόη εμποδίζει την καρκινογένεση στους ανθρώπινους πνεύμονες. Επιπλέονη Αλόη είναι ευρέως αποτρεπτική ενάντια στους ποικίλους καρκίνους του ανθρώπινου οργανισμού.